Cursuri de inot
swim to win
Home      Cursuri initiere inot adulti

Copil fiind este mult mai usor sa inveti sa inoti, dar nu toti se bucura de acest privilegiul la varste fragede, astfel ca multi oameni ajung la maturitate fara cunostiinte cu privire la acest sport. De aceea, s-au format cursurile de initiere pentru adulti.

Lectiile de inot nu sunt doar pentru copii, asa cum isi imagineaza majoritatea adultilor. De cele mai multe ori este mai des intalnit cazul adultilor care nu stiu sa inoate decat a celor care stiu sa se descurce in mediul acvatic – asa ca nu esti singur in aceasta situatie! Cu totii stim ca inotul este un mod foarte placut de a petrece timpul si la fel de bine stim ca inotul este o activitate fizica de care corpul se poate bucura intr-un mod mai placut si mai relaxant comparativ cu o ora la sala ridicand greutati. Sa nu uitam ca inotul ajuta corpul sa se modeleze intr-un mod armonios, lucrand la toate grupele de muschi in acelasi timp, nu numai la brate sau la picioare.

De ce ar practica adultii inotul ?

  • inotul te ajuta sa fii in forma intr-un mod placut.
  • scapam de problema de socializare intre persoanele care stiu sa inoate si cele care nu stiu.
  • este un exercitiu grozav pentru persoanele in varsta intrucat in mediul acvatic articulatiile nu sunt fortate atat de mult ca in mediul terestru.
  • este un mod placut pentru femeile insarcinate de a face exercitii prenatale.
  • mamicile pot scapa de kilogramele in plus din timpul sarcinii intr-un mod mai usor fata de orele de sala si in acelasi timp se si relaxeaza.

Inotul este o sursa de vitalitate si bucurie, care in acelasi timp ajuta cursantii sa se mentina intr-o forma fizica buna. Rolul profesorului in aceste ore este de a indruma cursantii, oferindu-le o atentie egala care va avea rezultate optime si vizibile in scurt timp. Antrenorul va implementa un set de exercitii potrivite fiecarui participant, astfel incat la finalul cursului toti vor avea cunostiintele necesare de a se bucura de o zi petrecuta la piscina cu prietenii in timp ce vor executa un corect antrenament fizic.