Cursuri de inot
swim to win
Home      Personal trainer
    Cursurile in regim “personal trainer” - cu antrenor personal reprezentau, pana nu demult, o activitate exclusivista, urmata doar de atleti de elita si persoane cu venituri mari. Odata ce am evoluat pe plan educational, in ceea ce priveste sanatatea si beneficiile asociate cu pregatirea fizica, cursurile cu antrenor personal au devenit accesibile tuturor, chiar cerute si dorite de cei mai multi parinti pentru copiii lor, dar si de adultii incepatori sau cei care vor sa se perfectioneze. Antrenorii personali au pregatirea necesara si abilitatea de a implementa un program de inot in concordanta cu aptitudinile sportive ale clientilor.
  • Fie ca sunteti incepator sau inotator avansat si doriti perfectionarea tehnicilor si stilurilor de inot, copil sau adult, aceste cursuri sunt perfecte pentru ca antrenorul personal va poate modela un set bine definit de exercitii perfect adaptate pentru dumneavoastra.
  • Cursurile mele se desfasoara doar intre client si antrenorul personal, dumneavoastra avand parte de toata atentia instructorului. Practic, sunt 60 de minute in care programul alcatuit de antrenor este personalizat astfel sa nu simtiti oboseala unei ore de sport, ci energie si placere.
Un alt beneficiu al acestor cursuri cu antrenor personal il reprezinta locatia, care poate fi aleasa de dumneavoastra, precum si ora la care vor avea loc cursurile, aceasta fiind una convenabila atat clientului, cat si antrenorului, stabilita de comun acord.